Уважаеми клиенти, бул. "Черни връх" е ОТВОРЕН в участъка от ул. "Сребърна" до х-л "Хемус". Вижте карта »

Новини

Инвестиция / НИКРОМ купи EMMEI !!!
16.11.2009

Българската фирма НИКРОМ закупи италианската марка за мебели ЕMMEI.


Създадена през 1980г, в областта на гр. Удине, Еmmei днес е едно от изтъкнатите имена в италианския мебелен дизайн, като изделията й се разпознават в цял свят.

На изложението „Светът на мебелите" за пръв път бяха представени двете основни дизайнерски линии, обособени в колекциите Living for people и Movimento moderno.

"Living for pe
ople" включва асортимент от столове, маси, мека мебел и аксесоари както за дома, така и за публичния сектор. Дизайнът им е съобразен с тяхната функционалност, лекота и удобство при ползване в ежедневието от хора с индивидуален вкус и високи изисквания. Обзавеждането за публичния сектор създава категорично усещане за комфорт и надеждност, а в същото време придава характер и модерна визия на всеки един хотел, ресторант, зала, кафене .

"Movimento Moderno" е колекция за хора със силно усещане за лукс. Дизайнът е с акцент върху детайла. Материалите включват висококачествена естествена кожа, обработена по специален начин, както и полиран метал, покрит с никел и хром, прозрачно и цветно стъкло с огледален блясък. Тази колекция създава усещане за изтънченост и висока класа както в домашна обстановка, така и във фоайето на всеки един хотел.

прочетена: 2064 пъти; любима на 1 потребителя

Последни коментари

Няма добавени коментари!

Добави коментар

Ако желаете да добавите коментар моля влезте, използвайки формата в горната част на сайта.
Ако не сте регистрирани това може да направите тук!
 
 
зареждане
Зареждам... Моля изчакайте!